Színes hordók a Szépasszonyvölgyben diákjaink keze nyomán

Iskolánk szakképzésének tanulói és tanárai, a Márai Központ felkérésére, 2017-szeptember 08-án a Szépasszonyvölgy Weekend programjához kapcsolódva, hordókat festettek.

A völgy hétvégi szüreti programsorozatának részeként tanulóink, a pincék bejáratánál elhelyezkedő hordókat díszítették terveikkel. Munkáik az idei szüreti tér dekorációját, a babzsákfotelek és fények hangulatát is erősítették.

A diákok szakmai óráikon előzetes terveket készítettek, majd a helyszínen délelőtt dolgoztak a választott pincék hordóinak kivitelezésén. Jó hangulatban, folyamatos munkával, tizenöt hordót készítettek tanulóink.

A programokat látogató vendégek kora délután, már megtekinthették, az elkészült ötletek, dekoratív változatait. Munkáinkat, a diákok elmesélése alapján is örömmel fogatták a járókelők és a programot szervezők egyaránt. Színes, ötletes alkotásaikat siker övezte. Ezúton is köszönjük a programban résztvevő diákok és tanárok munkáját.

Oktatási azonosítónk

OM200679

Keresés

Legutóbbi Facebook bejegyzések

Gratulálunk az idén végzett, felsőoktatásba felvételt nyert tanulóinknak! Büszkék vagyunk rátok!

6 like, 0 hozzászólások1 hónapja

FELVÉTELI!!! Érdekel az animáció, a filmkészítés, festészet, grafika? Piacképes szakmát szeretnél? Akkor jelentkezz hozzánk! Jelentkezési..

7 like, 0 hozzászólások3 hónapja

Fényképek Eszterházy Károly Gyakorló Középiskola, Szakképzés bejegyzéséből

Ma délután az érdeklődők, egy rendkívül izgalmas szakmai előadást hallgathattak meg Fischer Ferenc animációs filmrendezőtől, és..

8 like, 0 hozzászólások4 hónapja