Színes hordók a Szépasszonyvölgyben diákjaink keze nyomán

Iskolánk szakképzésének tanulói és tanárai, a Márai Központ felkérésére, 2017-szeptember 08-án a Szépasszonyvölgy Weekend programjához kapcsolódva, hordókat festettek.

A völgy hétvégi szüreti programsorozatának részeként tanulóink, a pincék bejáratánál elhelyezkedő hordókat díszítették terveikkel. Munkáik az idei szüreti tér dekorációját, a babzsákfotelek és fények hangulatát is erősítették.

A diákok szakmai óráikon előzetes terveket készítettek, majd a helyszínen délelőtt dolgoztak a választott pincék hordóinak kivitelezésén. Jó hangulatban, folyamatos munkával, tizenöt hordót készítettek tanulóink.

A programokat látogató vendégek kora délután, már megtekinthették, az elkészült ötletek, dekoratív változatait. Munkáinkat, a diákok elmesélése alapján is örömmel fogatták a járókelők és a programot szervezők egyaránt. Színes, ötletes alkotásaikat siker övezte. Ezúton is köszönjük a programban résztvevő diákok és tanárok munkáját.

Oktatási azonosítónk

OM200679

Keresés

Legutóbbi Facebook bejegyzések

Fényképek Eszterházy Károly Gyakorló Középiskola, Szakképzés bejegyzéséből

Ma délután az érdeklődők, egy rendkívül izgalmas szakmai előadást hallgathattak meg Fischer Ferenc animációs filmrendezőtől, és..

8 like, 0 hozzászólások1 hete

Tanulónk, Tóth Anna nem csak animáció készítésben jeleskedik! 😉 Gratulálunk!

13 like, 0 hozzászólások3 hete

mozgokep-animacio-grafika.hu

Már letölthető a frissített JELENTKEZÉSI LAPUNK! Várunk minden kedves animáció, film és grafika iránt érdeklődő tanulót! Postára..

1 like, 0 hozzászólások1 hónapja