Iskolánkról

Iskolánkban a környező nyomdai és képzőművészeti tevékenységgel, reklámmal foglalkozó vállalatok, vállalkozások munkaerőigényének kielégítésére a 2003/2004-es tanévtől kezdődően, az érettségi megszerzése utáni szakképzést indítottunk festő, díszítőfestő, grafikus és elektronikus grafikus. Kiadványszerkesztő képzésünket a 2005/2006-ban, díszlet- és jelmeztervező asszisztens, játék- és animációs-filmkészítő és bábszínész szakunk 2006/2007-ben indítottuk. Jelenleg Grafikus és Mozgókép- és animációkészítő szakokon folyik képzés.
A szakképzéshez szükséges személyi feltételeket iskolánk művésztanárai alapozva teremtettük meg, és a szakképzés indításához szükséges legalapvetőbb eszközök az általános és középiskolai rajz tanításához rendelkezésre álló taneszközökből kerültek ki, amelyeket azóta fokozatosan fejlesztünk.

A gyakorlati képzést fejlesztő beruházási terveink a korszerű információs és kommunikációs technológiák oktatásba való bevezetésére szolgáló professzionális IKT eszközök, videotechnikai-, képfeldolgozó berendezések, illetve szoftverek beszerzésére irányul.

Célunk olyan szakemberek képzése, akik átfogó szakmai és művészettörténeti ismeretekkel rendelkeznek, amelyek képessé teszik őket alkotóművészi feladatok megoldására, vagy arra, hogy kivitelezési feladatokat önálló vállalkozóként is megoldjanak, valamint tanulmányaik folytatására a különböző művészeti főiskolákon, egyetemeken.

Nappali iskolarendszerű oktatás keretében szervezett képzéseink az első szakmát tanuló diákok számára ingyenesek. Kollégiumi elhelyezési lehetőséget tudunk biztosítani.

Oktatási azonosítónk

OM200679

Legutóbbi Facebook bejegyzések

Nincs megjeleníthető Facebook bejegyzés

Legutóbbi Facebook bejegyzések

Nincs megjeleníthető Facebook bejegyzés