Gőzerővel készülnek a vizsgaremekek – válogatás Juhász Szabolcs munkáiból

Szabolcs is részt vesz az NTP-SZTG-16-0030 Mozgásban – Kortárs animáció tehetséggondozó pályázatunkban, mivel az animációkészítés professzionálisabb szintjére szeretne ezáltal jutni. Vizsgaremekjének elkészítésében nagy segítséget nyújt a pályázati forrásból megvásárolt Anime Studio Pro szoftver.

Szabolcs az animációs kisfilmjét úgy tervezte meg, mintha 1 hosszabb sorozat első része lenne ez az epizód. Főszerepben Sebastian áll, aki lényegében Szabolcsot formázza meg. A történet a Föld megmentéséről szól, egy hatalmas aszteroida közelít feléje. A Föld megmentésére az utolsó lehetőség az, hogy az időben vissza utazva előre felkészüljenek az elhárításra. A kalandra egy bátor professzor indul, akihez Sebastian és Frank is csatlakozik.

Vizsgaremekének 3D-s tárgycsoportja a következő elemekből áll:

Oktatási azonosítónk

OM200679

Keresés

Legutóbbi Facebook bejegyzések

Gratulálunk az idén végzett, felsőoktatásba felvételt nyert tanulóinknak! Büszkék vagyunk rátok!

6 like, 0 hozzászólások1 hónapja

FELVÉTELI!!! Érdekel az animáció, a filmkészítés, festészet, grafika? Piacképes szakmát szeretnél? Akkor jelentkezz hozzánk! Jelentkezési..

7 like, 0 hozzászólások3 hónapja

Fényképek Eszterházy Károly Gyakorló Középiskola, Szakképzés bejegyzéséből

Ma délután az érdeklődők, egy rendkívül izgalmas szakmai előadást hallgathattak meg Fischer Ferenc animációs filmrendezőtől, és..

8 like, 0 hozzászólások4 hónapja