Elmélyíthetik szakmai tudásukat

Intézményünk szakképzős hallgatóinak tehetséggondozását segíti egy nemrégiben elnyert, a Nemzeti Tehetség Program által biztosított pályázati forrás.

A program célja, hogy diákjaink 60 órás, a mozgókép – és animációkészítő szakmához kapcsolódó tehetséggondozó foglalkozásokon mélyíthessék el a tanórákon megszerzett tudásukat. A változatos munkaformák mellett az Anime Studio Pro szoftvernek köszönhetően a legmodernebb technikai feltételek állnak rendelkezésre a 2D és a 3D animáció készítésre. A programok készségszintű ismerete nagyban segíti majd tanulóinkat a munkaerőpiacon való könnyebb elhelyezkedésben.

A foglalkozások során minden diák önállóan is bemutatkozhat, hiszen az animáció más-más területein lehetnek kiváló ötleteik. Ugyanakkor a csoportmunkában való alkotás folyamatát is megismerhetik páros, csoportos és kooperatív feladatok segítségével egyaránt.

A szakmai tapasztalat elmélyítésében, inspirációk szerzésében fontos mérföldkő lesz a Kecskemétfilm Kft-hez tervezett látogatás, melynek során a számtalan díjat nyert alkotók munkájába tekinthetnek bele a diákok.

A program végén egy 3 napos alkotótáborban lesz lehetőség arra, hogy a diákok elvégezzék az utolsó simításokat a pályázat időtartama alatt készült munkáikon.

Oktatási azonosítónk

OM200679

Legutóbbi Facebook bejegyzések

Nincs megjeleníthető Facebook bejegyzés

Legutóbbi Facebook bejegyzések

Nincs megjeleníthető Facebook bejegyzés