Elmélyíthetik szakmai tudásukat

Intézményünk szakképzős hallgatóinak tehetséggondozását segíti egy nemrégiben elnyert, a Nemzeti Tehetség Program által biztosított pályázati forrás.

A program célja, hogy diákjaink 60 órás, a mozgókép – és animációkészítő szakmához kapcsolódó tehetséggondozó foglalkozásokon mélyíthessék el a tanórákon megszerzett tudásukat. A változatos munkaformák mellett az Anime Studio Pro szoftvernek köszönhetően a legmodernebb technikai feltételek állnak rendelkezésre a 2D és a 3D animáció készítésre. A programok készségszintű ismerete nagyban segíti majd tanulóinkat a munkaerőpiacon való könnyebb elhelyezkedésben.

A foglalkozások során minden diák önállóan is bemutatkozhat, hiszen az animáció más-más területein lehetnek kiváló ötleteik. Ugyanakkor a csoportmunkában való alkotás folyamatát is megismerhetik páros, csoportos és kooperatív feladatok segítségével egyaránt.

A szakmai tapasztalat elmélyítésében, inspirációk szerzésében fontos mérföldkő lesz a Kecskemétfilm Kft-hez tervezett látogatás, melynek során a számtalan díjat nyert alkotók munkájába tekinthetnek bele a diákok.

A program végén egy 3 napos alkotótáborban lesz lehetőség arra, hogy a diákok elvégezzék az utolsó simításokat a pályázat időtartama alatt készült munkáikon.

Oktatási azonosítónk

OM200679

Keresés

Legutóbbi Facebook bejegyzések

Fényképek Eszterházy Károly Gyakorló Középiskola, Szakképzés bejegyzéséből

Ma délután az érdeklődők, egy rendkívül izgalmas szakmai előadást hallgathattak meg Fischer Ferenc animációs filmrendezőtől, és..

8 like, 0 hozzászólások1 hete

Tanulónk, Tóth Anna nem csak animáció készítésben jeleskedik! 😉 Gratulálunk!

13 like, 0 hozzászólások3 hete

mozgokep-animacio-grafika.hu

Már letölthető a frissített JELENTKEZÉSI LAPUNK! Várunk minden kedves animáció, film és grafika iránt érdeklődő tanulót! Postára..

1 like, 0 hozzászólások1 hónapja